Blog

Oeverbeschoeiing aan vervanging toe?

Voor huizen aan het water is het een bekend fenomeen; een verzakte verouderde beschoeiing die nodig vervangen moet worden.
Wij kunnen u hiervoor een mooie en tevens duurzame oplossing bieden middels een kunststof damwandsysteem.

De damwanden worden met behulp van pneumatisch handgereedschap door ons in de grond getrild, waarna houten palen door de damwanden worden aangebracht. De houten palen onder water rotten niet. De levensduur van de damwand bedraagt minimaal 30 jaar. U kunt de damwand traditioneel afwerken met hardhout, maar wij kunnen u ook een kunststof afwerking aanbieden. De damwanden kunt u bekijken op de website van Hovenierwilmsfloet.nl.

Als extra service zijn wij in staat de lengte van de damwand en de houten palen te berekenen op basis van een professioneel sterkteberekeningprogramma. Deze kunnen wij kosteloos voor u verzorgen.

Bovendien is het momenteel extra voordeling om uw beschoeiing  te laten vervangen. Het btw-tarief op arbeid is nl. tijdelijk verlaagd naar 6%.

Wanneer u hier interesse in heeft, komen wij graag bij u langs om het systeem te laten zien en een berekening voor u te maken, wat het voor u gaat kosten.

Wij hopen u te mogen begroeten!

P1010932 (Small)

  • By : Paul Wilmsfloet